Määh, migrän 😠

Ok,  det är ett I-landsproblem att inte kunna träna när man vill. Jag vet det. Men just nu är jag rätt irriterad, frustrerad, otålig och känner mig instängd.  Då är det skönt att i alla fall få skriva av mig. 

Surmulen Yvonne med migrän.

Idag hade jag ju lovat mig själv att gå och träna eftersom jag nu hade en bra frisk-marginal till senaste virusinfektionen. Nu skulle jag inte riskera någon form av återinsjuknande.  Näpp, inte här inte. Inte jag, inte en gång till. Det är bra nu. Men sen fick jag en riktig omgång migrän idag på förmiddagen. Synen försvann delvis på vänster sida och det blixtrade och flimrade. Då är det inte mycket att välja på, det är bara att ta en tablett och hoppas på att den motar bort värken och håller resterna av anfallet borta. 

För mig fungerar Voltaren bäst,  men de tabletterna är inget trevliga att ha i kroppen när man tränar (med tanke på hjärtat osv). Så även om jag nu inte har särskilt ont, så vågar jag inte träna. Jag tänker också att kroppen behöver dagen på sig att komma i rätt balans igen. De senaste dagarna har varit stressiga (surprise…. ) och jag har samlat på mig en massa vätska som nu börjar släppa. Så det känns rätt att avstå träningen, men attans vad jag längtar. Jag tänker ändå göra det bästa av situationen. Promenad är jag inte så sugen på i regnet, men att tända några stearinljus och köra yin yoga hemma med hjälp av telefonappen, det ser jag fram emot. Ska bli så skönt att få mjuka upp nacken lite. Nåt positivt i alla fall. 

Hoppas ni har det bra 🐞

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s