Träningssugen, men virusdrabbad

Aldrig är man så träningssugen som när man inte är helt frisk. I helgen åkte jag på förkylning nr 2 inom loppet av en vecka 😛. Så två helger i rad har jag varit febrig,  hängig och sovit långt över det normala. 

Förra veckan hann jag få till två träningspass, sen slog febern och förkylningen till igen. Det är bara att lyssna på kroppen och vila. Jag känner mig otroligt vis som lyssnar på kroppen. Jag känner mig också otroligt rastlös som inte ”får” träna.

Förra veckan tog jag en för-säkerhets-skull-dag mellan sista risiga dagen och första träningsdagen, men det kanske inte räckte? Den här gången provar jag med minst två! Även om jag är oooootålig och känner mig präktig i övermått. 

Igår tog jag en lång promenad på lunchen (och fångade en hel radda Pokemons 😉) . Precis vad jag behövde för humöret. Det är rörigt på jobbet, så en solig paus behövdes mitt på dagen. Röran är väntad med tanke på att båda cheferna är på väg att sluta samtidigt som en ny snart är på ingång. Missförstå mig inte,  jag har tyckt bra om cheferna jag haft, men det blir otroligt rörigt när båda slutar samtidigt. Vilket gör att jag verkligen behöver min träning! Träningen behöver jag som avkoppling, som möjlighet att avreagera mig,  för att hämta ny energi, för att ladda batterierna, för att stressa av, för att få en stunds ”mindfulness”. För att må bra helt enkelt. 

Imorgon måste jag se till att få en lång lunchpromenad igen. Pokemons är bonus 😊. Bara jag får komma ut, röra på mig och lapa lite sol är jag nöjd och kan tänka mig att vänta en dag till med att lyfta skivstång. För nu vill jag bli frisk på riktigt! 

Sköt om er, kram. 

Annonser

2 reaktioner till “Träningssugen, men virusdrabbad”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s