Förbaskade knott

Den här jobbveckan är mer än lovligt mäktig, men sen är den också peak-veckan på en lång vår, sen ska det bli lugnare. I alla fall är det möten från morgon till kväll med fullt fokus hela tiden. Kul, men nu börjar jag ha svårt att hålla isär dagarna. Så idag, onsdag, fick jag chansen att gå hem i rimlig tid och då ville jag hem till familjen.

Måndagens möte blev sent och huvudet mosigt. Så det bästa jag kunde göra av situationen var att lägga in ett pass yin yoga hemma med fokus på ben och höfter. Dels var det skön avslappning, dels behöver jag stretchen för att få ”långlöparrumpan” att läka ut.

Igår passade jag på att köra ett kvällspass på gymmet för att rasa av mig en del mental stress. Passet var jättekul, men jobbigt. Det märktes att kroppen är sliten av jobbstressen. Som stort plus hann jag träffa några gamla träningskompisar efteråt och prata lite, härligt 😊. Men det blev sent innan jag var hemma.

Idag ville jag hem tidigare och jag satsade på hemmaträning. Först studsade jag och grabben i 20 minuter i studsmattan. Det är kul, vi både leker ihop och pratar om dagen. Win-win liksom.

Men sen ville jag öva lite pull ups och köra lite med kettlebellsen. När jag sent om sider kom ut i trädgården, så fullkomligt vimlade det av knott. Förbaskade flygfän 😣😠. Förstöra mitt hemmapass så där!

image
Egen spenat, mums.

Nåväl. Nu har jag kånkat in kettlebellsen igen. Fick ju i alla fall en ordentlig farmers walk med dem 😉. Planen på att träna fanns där, men nu är klockan för mycket. Jag behöver mycket sömn nu för att orka. Så det är dags att brottas med kudden.

Men jag hade i alla fall förmånen att få njuta av årets första egenodlade spenat till kvällsmaten ikväll. YES!

Annonser

En tanke på “Förbaskade knott”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s