Resan stark 1 år!

I dagarna fyllde min blogg ett år. Det känns stort och mäktigt samtidigt som det varit otroligt kul och givande. Jag är faktiskt förvånad över hur fort tiden gått. Jag vet ju att jag började med bloggen förra våren, men att det redan gått ett år!

image
Jag gör vad jag kan för att likna siffran 1 😉

I alla fall har det här året har gett mig så mycket. Jag har hittat ett sätt att kommunicera med befintliga vänner samtidigt som jag hittat och fått nya per distans 😄. Jag är så otroligt tacksam och glad för alla vännerna och det stöttande nätverk som vi gemensamt byggt upp. Jag trodde inte ”cybervärlden” skulle kunna ge så mycket, men det är ju vanliga människor vid tangenterna och jag är så glad för att jag fått träffa er alla, även om det inte alltid är in-real-life 😊.

För min egen har det också varit så otroligt givande att få skriva bloggen. Jag minns fortfarande att jag var riktigt nervös när jag skrev första inlägget och det blev inte många rader. Men vartefter tiden gick ”mognade” bloggen fram och idag har jag svårt att vara utan den. Bloggen har lärt mig att sätta ord på vad jag går igenom, vare sig det är roliga eller tråkiga händelser.

image
Spexhumör vid jul

Att få läsa om hur andra vanliga människor har det och hur de spexade till det gjorde att jag så småningom började våga lämna ut mer och mer av mig själv. Tack Malin och Jeanna och alla ni andra för att ni fick mig att våga. Att ta en selfie eller (ännu värre 😉) filma sig själv för ett år sedan var en omöjlighet. Nu är det något jag gör för att 1) det är kul, 2)spara på ett gemensamt minne och 3)för att se hur jag lyfter och därmed bättre kunna utvärdera min träning.

image
Påsklov i fjällen

Att skriva har gett och ger mig fortfarande så himla mycket. Det är utvecklande och ger en stund till reflektion och möjlighet att ta ut en ny riktning.

Bloggen är också personlighetsförändrande. För jag har lärt mig att göra mentala storstädningar och att uttrycka mig själv och min egen vilja tydligare.

image
Sommaren 2015, Tjurruset och OH-squat

Mitt första inlägg väldigt trevande och det var otroligt läskigt att skriva offentligt. Men på något sätt vågade jag efter ett tag att skriva om några riktigt mörka familjehemligheter som jag gick och bar på. De gjorde inget gott för mig och de var ivägen för min egen lycka. För att kunna släppa taget och tillåta mig att vara lycklig var jag tvungen att skriva även om dem. Men det märkliga var att himlen inte rämnade när jag gjort det. Tvärtom har jag känt mig lättad och har kunnat fylla de mörka hörnen med ljusa och roliga minnen istället. Energin jag tidigare lade på att hålla fasaden uppe lägger jag nu istället på att uppleva roliga saker istället 😊. Så nöjd med det.

Det bästa av allt är att familj och vänner tycker om mig ändå. Jag gillar er med 💞

image
Nyår i Norrköping
Annonser

8 reaktioner till “Resan stark 1 år!”

    1. Jag vet. Det är märkligt att ta selfies som ska ut på bloggen. Men samtidigt gör det mig gott att få synas, att få ta plats, att våga släppa fram det busiga och spralliga jag egentligen har inom mig. Då är några sekunders känsla av fånighet värt det. Sen förstår jag att det är olika för alla, men för mig överväger det positiva.

      Gilla

  1. Åh, men GRATTIS rara du och tack för att jag får vara med på ett hörn. Jag uppfattar det verkligen som att du har haft ett fantastiskt träningsår och visst är det roligt att ha det på pränt så här? Stor kram.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s