Christinas födelsedagspass

Dagens lunchpass var en mental utmaning att köra, lika mycket som det var viljans kamp mot mjölksyran.

image
Christinas födelsedagspass

Jag hann ett varv, 64 sit-squat på en step-bräda och 35 trx pull-ups på varv nr två innan tiden var slut. Den snabbaste av oss hann en bit in på sit-squatsen i slutet. Jag är grymt imponerad.

Men mest imponerad är jag av Christina, som fyllde 64 år idag och fick passet tillägnat sig. Hon var med och körde! Någon modifikation här och där, men ändå. Att köra så tufft vid 64. Det förtjänar beröm. Hoppas jag kan köra lika tufft när jag är i hennes ålder.

Det mäktiga med det här passet var att jobba med så långa set. Jag ville jobba på, men orken fanns inte till det tempo jag ville hålla. Ärligt talat, så tyckte jag lite synd om mig själv. Varför jag nu skulle göra det när jag nu gick och tränade på ett av mina favoritpass?

Det skönt att vara igång med träningen igen. Men kroppen är fortfarande seg efter infektionen och jag är lite stel och har lite träningsvärk från gårdagens lyft. Det fick mig att tycka synd om mig själv istället för att bara köra. Nåväl, det var ett tufft pass och mycket mjölksyra hade jag. Så nåt måste jag ju ha fått ut av passet tänker jag. 😉

Nåväl. Grattis till starka Christina! Nu ska jag äta lite och samla kraft till nästa pass 💪.

Annonser

8 reaktioner till “Christinas födelsedagspass”

  1. Vi kör improviserad CF på vanligt gym. Ursäkta termerna, här kommer en översättning. Sit-squat = sätt dig grensle över en hög step-bräda och res dig upp. Sit-jump = sätt dig grensle över brädan och hoppa upp och ställ dig på brädan. Trx pull-ups=sitt på golvet, ha överkortat trx-band, dvs så pass högt att du sitter under handtagen med raka armar och sen drar du dig upp i en pull-up i en kip-liknande rörelse, fast med fötterna i golvet. 64 burpees på raken var klart segast. Hade också träningsvärk från igår då jag körde Oh-squat och sen front squat till fail. Benen var inte heeeelt pigga idag 😉.
   Jag tycker Christina är supertuff!
   Jag är också glad för att jag precis lyckats övertala maken att hänga med och köra ett prova-på pass på Crossfit Highway nästa helg 😊. Han tycker det där med att lyfta vikter verkar skumt och onödigt, men det ska bli kul att få köra något nytt tillsammans 😄. Håller tummarna för att han blir biten han med!

   Gilla

  1. Japp, det var ett pass som hette duga. Kul, men jobbigt. Nu håller jag mig nog lugn under jobbresan till Stockholm imorgon 😉.
   Har fått löpförbud pga min höft. Hur har det gått med din?

   Gilla

   1. Åh, vad bra! Hopp om livet, vaden, höften och löpningen 😀
    Jag har inte hunnit läsa de senaste dagarna, men varit väldigt nyfiken på hur det gick hos naprapaten i tisdags. Skönt att det verkar gå att fixa! Håller tummarna för att nästa löptur går bra för dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s