Nyår i bilder

Egentligen ska man ju publicera ett nyårsinlägg på nyårsafton. Men det hanns inte med bland allt roligt 😄.
image

Jag började med att ge mig ut på en joggingtur i solen. 5 km njutlöpning blev det. Telefonen dog mitt under rundan, så Runkeeper kunde inte hålla koll på tiden eller tempot åt mig. Men det var egentligen väldigt skönt, för då kunde jag bara fokusera på själva löpningen. Och på självaste nyårsafton tyckte jag att det var viktigare att ha fokus på njutlöpning än blodsmak.

image

Dagen till ära fick jag äntligen möjlighet att prova att springa i mina nya solglasögon och de var kanonsköna. De satt bra och höll undan snålblåsten från ögonen 👍. Jag fick också tillfälle att prova mina nyköpta broddar. Det var lite ovant att ha ”piggar” under joggingskorna, men vilket grepp jag fick på isen. Kanon!

Fast det känns i flera muskelfästen, bland annat vid knävecken, att jag sprungit på stumt och halt underlag. Mina ben behöver vila ett tag nu från den här typen av löpning. Hoppas jag kan ta mig ut i skogen snart, för det är skönare och ger mer mentalt att springa på en skogsstig. 🌲

image
Östgötateatern, Norrköping

Efter duschen och en lyxigare hemmalunch väntade föreställningen ”Wendy och Peter Pan” på Östgötateatern. Det var en jättebra familjeföreställning som jag varmt rekommenderar andra att se.

Sen var det också väldigt mysigt att gå på teater med familjen på nyårsafton. Det var också något med stämningen hos teaterbesökarna och skådespelarna som gjorde det extra speciellt. Det var annorlunda, spännande, förväntansfullt och alla önskade varandra ”Gott Nytt År” hela tiden 😄.

image
Grand Hotell, vid Motala ström i Norrköping

Efter teatern hann vi lagom gå från teatern ner till Grand Hotell vid Motala ström för att lyssna till nyårstalet. Norrköpings borgmästare höll ett bra tal, fast den egentliga anledningen var ju att vi ville se det imponerande fyrverkeriet.

image
Pappersbåten

Telefonen la av igen, så jag har inga foton. Men jag hann ta kort på konstverket ”Pappersbåten” som flöt i strömmen. Fyrverkeriet höll på i nästan 5 minuter och var riktigt mäktigt. Vi hann också se lite av delarna som ingick i nyårspromenaden. Det var härligt att se alla som var ute på nyårsafton. Mäktigt imponerande att se 6000 marschaller som lyste längs med strömmen. Mysigt med alla uteserveringar och alla spontana möten och samtal som uppstod under promenaden. Det här gör jag gärna om fler gånger ☺.

Annonser

2 reaktioner till “Nyår i bilder”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s