Mysig första advent

image

Den här helgen har varit riktigt bra!

Fast i lördags morse när jag vaknade var jag rätt säker på att jag försovit mig till jobbet. Hemska tanke! Men desto skönare att få ligga kvar när jag blivit säker på att det var lördag ☺ 🙌.

Sen hade vi en lugn förmiddag innan vi åkte iväg i regnrusket och gick på bio. Vi såg ”Insidan ut” och den var kanonbra. Pixar levererade som vanligt rolig underhållning med eftertanke och livsvisdom. Den handlade om vilka känslor som styr en människa och hur känslorna interagerar, framför allt under uppväxten. Den filmen vill jag gärna se igen!

Sen handlade vi mat. Grabben blev leksugen, så kusinerna bjöds över till kvällen. Jag hann att läsa ifatt på bloggarna 😊.

Efter kvällsmaten lyckades jag äntligen få till ett hemmaträningspass. Först det vanliga tabata-passet, sen tabata i handstående. Därefter hoppades jag kunna öva strikta pressar, men höger axel var kraftlös. Gick inte att rubba! Får kolla upp det där. Sen var det skönt att få stretcha lite och rulla ryggen. Kröp i säng nyduschad, varm och avslappnad.

image
Kontraster i vikt. Min skivstång på 100 kg mot hantlarna på 1 kg vardera

Söndagen började också med en skön sovmorgon och lite adventsplock med juldukar och adventsljusstakar. Sen bar det av till Linköping. Jag började jobba mig igenom ett träningspass på gymmet. Först var det teknik i form av komplex med 1 power clean, 1 squat clean och 1 clean &j jerk på 35 kg, 5 set. Sen var tanken att komma igenom marklyft om 5 set på vardera 5 rep med 100 kg. Efter tredje setet var jag ganska trött och stressad av tidsbrist, så jag slutade där. Duschade, tog på den nya klänningen och gick över till några kompisar på glögg och lussebullar 😊.

Som vanligt när vi träffas har vi mycket att prata om och skratta åt. Helt underbart! De hade också gett oss en konsert i present, så ikväll kom vi iväg på en julkonsert med Kalle Moraeus och Lisa Miskowsky. De var duktiga och vi njöt av musiken medan barnen bakade pepparkakor 😊😊😊.

”Så här skulle man ha det när man har det som sämst” 😉
image

Annonser

2 reaktioner till “Mysig första advent”

    1. Ja, jag trodde ju axeln var bra nu, därför blev jag fundersam varför det inte fungerade helt plötsligt. Annars vet jag att axeln tog mycket stryk av skyttet i tonåren och det är egentligen den skadan jag rehabar nu.
      Tack förresten för alla mysiga, roliga och tänkvärda trailturer. Som sagt så var du den inspiration jag behövde för att börja våga ta selfies. Tack!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s