Helgaktiviteter

Den här helgen har jag fått sovmorgon både lördag och söndag. Härligt skönt! Jag behövde verkligen det 😄.

Igår, lördag, var en riktigt stanna hemma i myskläderna och ta det lugnt-dag. Vi plockade lite hemma i ett försök att börja städa, men vi hade liksom inte motivationen för något större. Jag hann att jobba lite däremot. Inte så kul i solskenet, men jag behövde det för att hinna hålla deadline på tisdag.

image
Bondespelet

På lördagskvällen ställde vi in alla aktiviteter och körde Bondespelet hela familjen. Riktigt avkopplande och kul. Grabben fick igång oss, tack och lov, och nu är han rysligt sugen på att fortsätta. Jag kan också säga att Bondespelet är ungefär som Monopol, så det tar lååååång tid innan man är färdig, läs flera kvällar.

Idag söndag har jag städat lite. Inte så mycket, men lite dammtorkning blev det. Efter träningen och matinköpet fick jag rycket och kletade in hela ugnen med såpa. Jag hoppas det gamla husmorstricket fortfarande fungerar för att få ugnen ren. Vi får se i morgon när allt ska torkas ur ugnen. Jag håller tummarna.

image
Paus i uppvärmingen

För övrigt han jag prova på gymmet på Friskis och Svettis till mitt Clean och Front squat-pass idag. Det var lite pyssel att hitta en Eleiko-stång, men sen var det kul att för en gångs skull träna på en lyftarplattform.

Ganska snart kom jag in i den där sköna meditativa känslan där det bara var stången och jag. Skönt! Rogivande, samtidigt som det var arbetsamt att nöta teknik och lyfta vikten. Svettig och nöjd sammanfattar passet rätt bra 😊.

Grabben provade juniorgympan, men det var inte riktigt hans grej. Särskilt inte när han drömmer om att hänga med mamma och lyfta vikter på gymmet. Sötnosen 😍. Han är lite för ung ännu, men det hindrar ju inte mig från att bli stolt över hans kommentar 😊. Vi får leta vidare tills vi hittar något som funkar för honom också.

Med höstens alla fina färger och klara luft är jag sugen på en löprunda i skogen. Men just nu är det helt fel timing med älgjakt och nyinflyttade vildsvin 🐗 i skogarna där jag bruka springa. Det känns liksom dumt att utsätta sig för dubbla ”onödiga” risker just nu. Därför vore det kul om vi kunde hitta en träningsaktivitet som fungerade för hela familjen att ta till på helgerna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s