Idag är jag sur, så det så!

Egentligen hade jag tänkt skriva färdigt på ett inlägg om styrketräning och hur mycket det betyder för mig. Texten finns till stora delar, men jag är inte på humör. Jag är sur. Det värsta är att jag inte riktigt vet varför. Bläh! 😛

Höger axel och skuldra är öm och tål inte så mycket belastning i form av vikter. Särskilt inte vikt över huvudet eller med en stång på axlarna. Så jag kunde inte träna ordentligt igår och inte heller idag. Jag råkade också sova i en konstig ställning, så jag vaknade av smärtan i höger axel i morse.

Efter behandlingen insåg jag också att vänster axel nu är inte lika rörlig och jobbar annorlunda jämfört med den högra. Så att träna med vikter känns inte som rätt läge just nu. Det pirrar och sticker på vänster skulderblad, precis som om något vore i kläm och en bit av skuldran ”sover”. Bläh och dubbelbläh!

Sen är det ju slutet på semestern. Jag är inte rädd för vardagsrutinerna och deras återtåg. Men jag känner mig inte riktigt utvilad eller fylld med ny energi som jag brukar vara efter semestern. Jag ser ju i kalendern och fotona från juli månad att vi gjort många och roliga utflykter, så vi har ju tagit tillvara på tiden.

Dels är jag förmodligen trött efter nattens störda sömn. Men jag tror att jag innerst inne längtar efter en förändring, även om jag egentligen har det ganska bra.

Just nu vill jag bara få sura en stund till. Få vara en stund i den känslan och vara nöjd med att få vara sur. Låsa in mig känslan. Utforska anledningen till mitt surande och bara gå omkring och känna mig knarrigt sur en stund. Njuta av att känna mig grinig 😠

Tur att jag har grabben som inte vill ha mig sur. Som frikostigt delar med sig av sin energi. Nu sitter vi och målar teckningar. Jag vill ju egentligen inte sura bort tiden, så känns skönt att göra något kul ihop.

image

image

Det blev en hel del teckningar och med dem följde spontana berättelser som förklarade teckningarnas innehåll :mrgreen:. När vi ändå var i farten med att städa upp efter oss tog vi tillsammans tag i disken och det som skulle diskas för hand. Jag fortsatte sedan med att städa ur ett köksskåp och starta en maskin tvätt (pga färg på en handduk) innan vi tog en fika. Snacka om att ta tillvara tiden.

Efter fikat var grabben gosesugen, så vi tryckte ihop oss en stund under samma filt i soffan. Sen blev hans kläng- och bushumör lite för stort. Rätt som det var hade jag honom på axlarna. Jag blev orolig för hur det skulle gå, men det visade sig att när han satt på axlarna så släppte en del spänningar med knak och brak. Lite annorlunda massage, men huvudsaken är att det fungerar 🙂

Nu får vi se vad som händer till kvällen. Ska jag fortsätta vara sur eller ska jag hitta på något annat……

Vad är det för förändring som ligger och lurar under ytan?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s