Dagens lunch WOD

image

Så här glad och svettig blev jag av dagens lunchpass. Det var ett tungt, men superkul pass som vi klarade av på ca 28 minuter. Nu efteråt känner jag mig nöjd och stolt över mig själv samtidigt som jag är tacksam för att få möjligheten att gå på de här passen som har så bra gemenskap och underbara träningskompisar.

Jag och min träningskompis för dagen delade lika på uppgiften, så jag körde 15 GTOH, sedan körde kompisen 15, sen körde jag 15 och sen körde kompisen de sista 15 och sen var det dags att ta varsin löptur utomhus. Så höll vi på och turades om genom passet. Viktskivan vi använde var på 15 kg, fast jag börjar fundera på 20 kg till nästa gång. Får man ha 15 kg-skivan i back-up? 🙂

Det enda negativa är att jag ännu inte riktigt är överens med löpningen, så det får jag träna vidare på ;-). Men själva styrkedelen var buskul och förhållandevis enkel, så där trivdes jag som fisken i vattnet även om det kunde bli lite trångt när vi skulle göra armhävningar och burpees på den begränsade golvytan. Samtidigt är en del av charmen med passen just att få samsas på liten yta, för det bidrar till att man kommer nära varandra och det ökar på så sätt gemenskapen.

Just momentet att under passets gång byta mellan inne och ute var en kul grej för oss som deltog. Jag kan också tänka mig att förbipasserande på stan undrade vad som var på gång när vi kom störtande ut genom en sidodörr och sprang så fort vi orkade upp och ner längs med gatan medan vi hejade på varandra. I alla fall var det skönt att det var lite svalare ute. Och faktiskt lite kul med de förvånade blickarna från andra.

På jobbet på eftermiddagen gick jag mest runt och bubblade av energi och analyserande läsuppgifter gick riktigt bra att göra.

Längtar redan till nästa pass….

(Hoppas mina nya glasögon kommer snart, så jag slipper träna i mina gamla avlagda)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s