TRX-pass i par!

Idag på lunchen var jag på ett trx-pass där vi skulle jobba i par. Ett annorlunda upplägg, men skitkul!

En jobbade i banden, medan den andra gjorde motsvarande övning på golvet. Till exempel gjorde person 1 knäböj i 30 sek följt av 30 sek push-ups och därefter 30 sek rodd i totalt 4 varv i banden. Under samma tid gjorde jag, som person 2, air-squats i 30 sek, följt av push-ups på golvet i 30 sek därefter GTOH med 10 kg viktplatta i 30 sek. Sen bytte vi plats med varandra och så började övningarna om tills det var dags att byta till nästa sekvens.

Det var lite svårt att klara av att peppa sin partner under träningen eftersom man själv körde samtidigt. Det blev lite så att man flåsade fram en peppade kommentar, men det fick man ta :-). Huvudsaken var ju att vi gjorde vad vi kunde för att heja på varandra, även om det inte var lika lätt som under vilodelen på styrka/intervallpasset.

Passet var jättekul och jättejobbigt, fast mest kul. På slutet när jag skulle göra crunches i banden darrade hela kroppen, men främst armarna. Det som är bra med de här TRX-passen är ju att man själv kan göra dem så svåra som man själv vill. Fördelen med par-indelningen var ju att även om vi jobbade ”oberoende ” av varandra, så ville man tar lite extra eftersom man körde med en kompis. Jag kommer definitivt att gå dit igen.

För min egen del var jag fortfarande irriterad av en incident hemma i går kväll, så var det inte långt borta att jag började svära långa eder, särskilt under passets tyngsta del med crunches i banden. Jag passerade inte den tröskeln, men det var inte långt ifrån. Jag kände mig förbannad över det som hänt och över att jag inte kunde crunches bättre. Jag lyckades hålla tillbaka svordomarna, men några ordentliga morr blev det. Samtidigt var det skönt att få köra så tungt att känslorna kopplade in och att jag fick lite utlopp för dem. Jag har förhoppningar om ett genombrott på den planerade rodden på fredag eftermiddag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s